Distribuție gaz

Un partener, nu doar
un distribuitor

Puterea calorifică superioară (PCS)

Află ce înseamnă puterea calorifică superioară, cum se face conversia volumelor de gaze naturale în unități de energie și care este puterea calorifică superioară medie aferentă locului tău de consum.

Află mai mult

Întreruperi

Întreruperile în alimentarea cu gaze naturale pot fi programate sau neprogramate și pot afecta temporar activitatea de zi cu zi. Vezi anunțurile noastre sau consultă harta interactivă pentru a fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă.

Află mai mult

Tarife

Vezi care sunt tarifele aferente serviciilor pe care le punem la dispoziția ta: tarife reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție gaze naturale, tarife activități conexe, tarife aferente procesului de racordare.

Află mai mult

Verificarea metrologică a contorului

Verificarea metrologică a contorului de gaze naturale este o procedură esențială. Acest proces asigură că echipamentul funcționează în parametrii corecți.

Procesul de verificare nu se limitează doar la evaluarea funcționării contorului, ci și la asigurarea oferirii măsurătorilor corecte ale cantității de gaze ce traversează sistemul. Astfel, poți avea încredere că vei fi facturat pentru consumul efectiv.

Respectăm standardele și reglementările actuale, asigurând că fiecare consumator beneficiază de servicii de înaltă calitate.

Află mai mult

Standard de performanță

Standardul de performanță stabilește cerințele minime de calitate privind prestarea serviciului de distribuție și modalitatea de urmărire și evaluare a performanței tuturor operatorilor sistemelor de distribuție a gazelor naturale care prestează acest serviciu.

Află mai mult

Concesiuni