CARIERE

Fii parte din energia noastră

Vino în echipa Premier Energy!

Suntem unul dintre grupurile de infrastructură energetică cu cel mai rapid ritm de creștere din Sud-Estul Europei, cu vechime în piața gazelor naturale din România și am evoluat de la an la an prin achiziția de noi companii și prin mărirea portofoliului de clienți.

În România, activitățile noastre principale sunt distribuția și furnizarea de gaze naturale pentru clienții casnici și non-casnici și suntem, de asemenea, prezenți și în Republica Moldova unde suntem lideri de piață, fiind principalul furnizor și distribuitor de energie electrică.

Vezi posturile

La noi vei găsi un mediu de lucru dinamic și flexibil, te vom susține să te dezvolți, să dobândești și să îți perfecționezi aptitudinile esențiale pentru a te putea dezvolta profesional.

Îți creăm cele mai bune oportunități și te sprijinim în tot ceea ce faci pentru că noi credem că oamenii sunt cea mai de preț resursă.

Așa că indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja experiență, noi vrem să te cunoaștem și să pornim împreună pe drumul succesului.

Posturi disponibile

Consultă lista de joburi disponibile și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine sau trimite-ne CV-ul tau și câteva cuvinte despre tine, iar noi vom păstra detaliile tale și te vom contacta în caz că apare o oportunitate care să ți se potrivească.

Electricity supply specialist

Vezi detalii

Dezvoltatori SAP ABAP

Vezi detalii

Operator customer care

Vezi detalii