Drepturi și Obligații

Dăm energie casei tale, ca tu să pui lumea în mișcare.

Drepturile și obligațiile Clientului Final

Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie să știi pentru ca tu să fii mereu bine informat. Dacă ești client de gaze naturale sau îți dorești să devii unul, este bine să te informezi cu privire la drepturile și obligațiile tale.

Află mai mult

Drepturile și obligațiile Furnizorului

Pentru desfășurarea optimă a activității de furnizare gaze naturale avem o serie de drepturi și obligații pe care trebuie să le respectăm. 

Vezi care sunt drepturile și obligațiile noastre în calitate de furnizor de gaze naturale.

Află mai mult

Dreptul la Informare

Dreptul la informare este un drept fundamental prin care îți este permis accesul la informații. O informare corectă te poate ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și afacerea ta.

Află mai mult

Acordarea compensațiilor 

Atunci când nu respectăm indicatorii de calitate stabiliți prin lege, în Standardul de performanță, ai dreptul de a beneficia de compensații din partea noastră. Află când și în ce condiții îți pot fi acordate aceste compensații.

Află mai mult

Modalități de soluționarea a plângerilor

În situația în care ai o nemulțumire legată de activitatea noastră ne poți sesiza oricând acest lucru. Vezi unde poți să ne transmiți plângerea ta, cum o înregistrăm, cum o analizăm și modul în care o soluționăm.

Află mai mult

Modalități de soluționare a neînțelegerilor precontractuale și din timpul derulării contractului

Înainte de încheierea contractului tău de furnizare gaze naturale și în timpul derulării acestuia, pot apărea anumite neînțelegeri sau dispute. Descoperă care sunt modalitățile de soluționare a acestora, conform reglementărilor în vigoare.

Află mai mult

Verificare și revizie

Verificarea si revizia tehnică periodică a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale reprezintă o măsura de siguranță care are rolul de a preveni eventualele accidente ce pot apărea din cauza defecțiunilor. Asigură-te că ești întotdeauna în siguranță și verifică la timp instalația de utilizare.

Află mai mult

Legislație

Furnizarea gazelor naturale este o activitate reglementată de instituțiile statului. Vezi care este legislația sub care ne desfășurăm activitatea și alege să fii întotdeauna informat, astfel încât să iei cele mai bune decizii pentru tine și afacerea ta.

Află mai mult