Info utile

Contracte, facturi,
index, plăți

Modalități de plată a facturii tale de gaze naturale  

Fie că preferi să faci plățile online sau preferi alte metode, îți punem la dispoziție mai multe variante pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să achiți factura ta de gaze naturale. Alege modalitatea de plată care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.  

Află mai mult

Despre factură

Află mai multe despre fiecare rubrică a facturii tale, astfel încât să găsești rapid și simplu informațiile de care ai nevoie

Află mai mult

Conventia de consum

Convenţia de consum reprezintă estimarea cantităţii de energie (gaz) pe care o consumi lunar, în mc. Acestea trebuie stabilite în baza unui istoric și în funcție de nevoile tale, astfel încât să fie cat mai aproape de consumul tău lunar real.

Pe baza acestei convenții, vom emite factura pentru consum în situația în care nu primim indexul de la tine sau dacă reprezentanții companiei de distribuție nu efectuează citiri.

Află mai mult

Facturarea consumului de gaze naturale

Pe factura ta de consum, în secțiunea “Tip consum/citire”, poți identifica modalitatea de calculare a cantității de gaze naturale facturate, unde se pot regăsi 3 variante: “citire de către operator” , “autocitire” și “estimare"

Află mai mult

Reluarea furnizării și preavizul de deconectare

Află ce înseamnă preavizul de deconectare, în ce situații îl poți primi și ce ai nevoie să faci pentru reluarea furnizării cu gaze naturale, dacă ai fost deconectat.

Află mai mult

Ce înseamnă factura electronică?

Factura electronică este un serviciu creat special pentru tine pe care îl poți activa pentru a primi facturile și corespondența direct pe adresa ta de e-mail. Simplu și rapid!

Află mai mult

Schimbarea furnizorului

Schimbarea furnizorului reprezintă dreptul tău de a înceta contractul cu furnizorul tău actual și de a încheia un nou contract cu furnizorul ales de tine. Vezi aici cum îți poți schimba furnizorul de gaze naturale.

Află mai mult

Eficiența Energetică

Citește recomandările noastre cu privire la eficiența energetică și află cum poți evita risipa de energie, economisind, astfel, la factura ta de gaze naturale.

Află mai mult

Măsuri de siguranță

Pentru prevenirea accidentelor, citește și respectă măsurile de precauție, pentru ca tu și familia ta să fiți mereu în siguranță.

Află mai mult

Întrebări frecvente

Apelează numărul de telefon 021.231.10.21, apasă tasta 1, introdu codul de client (pe care îl găsești pe factura ta de gaze naturale) și află rapid suma pe care o ai de plată.


Termenul de plată al facturii de gaz este de 30 de zile de la data emiterii acesteia.


Dacă ai nevoie de copia unei facturi, o poți descărca din contul tău de client sau te rugăm să iei legătura cu noi prin intermediul formularul de contact.


Îți punem la dispoziție mai multe modalități de plată pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să achiți factura ta de gaze naturale:

 • Online  aici, doar în baza codului de autocitire

Prin intermediul aplicațiilor de mobil ale partenerilor noștri:

 • PAYPOINT
 • UN-DOI CENTRU DE PLĂȚI
 • PAGO

Prin transfer bancar în unul dintre conturile dintre următoarele conturi:

 • Exim Banca Românească în contul RO11 BRMA 0999 1000 9123 0921
 • ALPHA BANK în contul RO79 BUCU 1111 2159 5510 3RON
 • UNICREDIT BANK în contul RO46 BACX 0000 0018 7697 5000
 • VISTA BANK în contul RO54 EGNA 1010 0000 0088 9679
 • Banca Cooperatistă în contul RO22 CRCO X410 0410 0012 5421
 • Trezoreria Municipiului București în contul RO79 TREZ 7005 069X XX00 3399 (pentru Instituțiile Publice)

Atenție! Pentru toate plățile efectuate prin transfer bancar, te rugăm să menționezi codul de client și numărul facturii. Lipsa acestor elemente poate duce la întârzierea sau imposibilitatea procesării corecte a plății, precum și la suspendarea serviciilor.

Poți plăti și numerar la:

 • Magazinele partenere Paypoint, scanând codul de bare de pe factură
 • Magazinele partenere UN-DOI CENTRU DE PLĂȚI
 • Echipamentele stațiilor de plată SELFPAY – scanând codul de bare de pe factură
 • Magazinele INMEDIO și benzinăriile partenere WESTACO EXPRESS – scanând codul de bare de pe factură
 • Oricare dintre casieriile Băncii Centrale Cooperatiste CreditCoop S.A.

Activând plata automată prin Direct Debit. Vezi mai multe detalii aici.