Clienți casnici

Dăm energie casei tale, ca tu să pui lumea în mișcare.

Premier Energy Casnici

Preț gaze naturale

0.19086

Cost transport

0.01500

Tarif distribuție

0.05464

Preț final

0.26050

Preț final cu TVA

0.31000

*Tarif exprimat în Lei/kWh

*Prețurile afișate mai sus se referă la prețul gazelor naturale (care include servicii de înmagazinare si echilibrare), iar pentru prețul final se vor adăuga prețul transportului, tarifele reglementate, costul de distribuție (care diferă in funcție de operatorul de distribuție si de categoria de consum) și orice alte tarife și taxe ce vor fi introduse de autoritatea de reglementare competentă, conform prevederilor legale în vigoare, fiind actualizat de drept și automat ori de câte ori intervine o modificare a tarifelor reglementate.

Condițiile ofertelor sunt completate de clauzele contractuale generale.

Pentru a încheia un contract de furnizare gaze naturale ai nevoie să pregătești următoarele documente:

  • Copia actului de identitate;
  • Declarația pe propria răspundere din care să rezulte în ce calitate folosești imobilul pentru care faci contractul sau actul de proprietate al acestuia. Dacă alegi să inchei online contractul tău de gaze naturale, noi îți vom genera automat declarația pe propria răspundere în baza informațiilor primite de la tine. Poți găsi modelul de declarație și aici;
  • În cazul în care nu vei fi tu titularul de contract, vei avea nevoie de împuternicire notarială prin care vei fi delegat să acționezi în numele persoanei pentru care vrei să închei un contract de gaze naturale, însoțită de copia actului tău de identitate;
  • Poza contorului de gaz efectuată la momentul solicitării, în care să se vadă seria și indexul;
  • Codul locului de consum, pe care îl găsești pe factura ta de gaze naturale (codul locului de consum – CLC - este un cod unic alocat pentru fiecare adresă la care ai un contract de furnizare gaze naturale).

Protejarea datelor tale personale este prioritară pentru noi

Ținem la siguranța datelor tale și le tratăm cu cea mai mare seriozitate. În acest sens, este esențial să fii atent atunci când ți se solicită diverse documente.

Înainte de a transmite orice informație, te îndemnăm să clarifici întotdeauna motivele pentru care se cere acest lucru. Aceasta nu este doar o măsură de precauție, ci și un mod de:

  • A te asigura că informațiile tale nu cad în mâinile nepotrivite sau nu sunt utilizate în mod inadecvat.
  • A garanta că furnizezi documentele adecvate și pertinente, fie că este vorba despre încheierea unui contract, accesarea unui serviciu sau vrei să beneficiezi de oferte speciale.

Echipa noastră de teren de la Premier Energy îți va solicita datele numai când este strict necesar, explicând clar motivele pentru aceasta. Prudența și înțelegerea ta în această privință sunt esențiale pentru noi.