Drepturi și Obligații

Dăm energie casei tale, ca tu să pui lumea în mișcare.

Drepturile și obligațiile Clientului Final

Dacă ești client de gaze naturale, este bine să te informezi cu privire la drepturile și obligațiile tale. Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie să știi, pentru ca tu să fii mereu bine informat.

Află mai mult

Drepturile și obligațiile Furnizorului

Pentru o bună desfășurare a activității de furnizare gaze naturale avem o serie de drepturi și obligații pe care trebuie să le respectăm. 

Vezi aici care sunt drepturile și obligațiile noastre în calitate de furnizor de gaze naturale.

Află mai mult

Dreptul la Informare

Dreptul la informare este un drept fundamental prin care îți este permis accesul la informații. 

O informare corectă te poate ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Află mai mult

Clientul vulnerabil

Un client poate fi considerat vulnerabil dacă îndeplinește anumite condiții și poate beneficia de o serie de măsuri de protecție socială. Află care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinești și facilitățile pe care le poți avea.

Află mai mult

Acordarea compensațiilor 

Atunci când nu respectăm indicatorii de calitate stabiliți prin lege, ai dreptul de a beneficia de compensații din partea noastră. Află când și în ce condiții îți pot fi acordate aceste compensații.

Află mai mult

Modalități de soluționare a plângerilor

Dacă ai o nemulțumire legată de activitatea noastră ne poți sesiza oricând acest lucru. Vezi unde poți să ne transmiți plângerea ta, cum o înregistrăm, cum o analizăm și modul în care o soluționăm.

Află mai mult

Modalități de soluționare a neînțelegerilor precontractuale și a disputelor apărute pe parcursul derulării contractului

Înainte de încheierea contractului tău de furnizare gaze naturale și în timpul derulării acestuia, pot apărea anumite neînțelegeri sau dispute. Descoperă care sunt modalitățile de soluționare a acestora, conform reglementărilor în vigoare.

Află mai mult

Verificare și revizie

Este important să știi că verificarea și revizia tehnică periodică a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale reprezintă o măsură de siguranță care are rolul de a preveni eventualele accidente ce pot apărea din cauza defecțiunilor.

Află mai mult

Legislație

Activitatea de furnizare gaze naturale este un domeniu reglementat de instituțiile statului. Vezi care este legislația sub care ne desfășurăm activitatea și alege să fii întotdeauna informat.

Află mai mult