Clienți casnici - Energie electrică

Dăm energie casei tale, ca tu să pui lumea în mișcare.

Drepturile și obligațiile clienților de energie electrică

Suntem dedicați să te ținem mereu bine informat, iar, pentru că ești clientul nostru, este important să îți cunoști drepturile și obligațiile. Aici găsești toate informațiile relevante pentru a fi la curent cu aspectele importante ale relației noastre contractuale. Ne-am asigurat că tot ceea ce ai nevoie să știi este la îndemâna ta, astfel încât să te bucuri de beneficiile serviciilor noastre.

Află mai mult

Clientul Vulnerabil

Un client poate fi considerat vulnerabil dacă îndeplinește anumite condiții și poate beneficia de o serie de măsuri de protecție socială. Află care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te încadra în categoria clienților vulnerabili și facilitățile pe care le poți avea.

Află mai mult

Acordarea compensațiilor și a despăgubirilor

Ai dreptul de a beneficia de compensații și despăgubiri în situația în care nu se respectă indicatorii de calitate stabiliți prin lege sau atunci când operatorul de distribuție nu respectă indicatorilor de performanță. Aici vei găsi detalii despre procedurile și termenii de acordare a acestor compensații, astfel încât să fii mereu bine informat și să îți poți exercita drepturile în mod corespunzător.

Află mai mult

Modalități de soluționare a plângerilor

Dacă ai o nemulțumire legată de activitatea noastră, ne poti sesiza această situație. Analizăm fiecare plângere în detaliu și depunem eforturi pentru a o soluționa în mod prompt și satisfăcător pentru tine. Ne dorim să îți oferim o experiență de calitate și să îți abordăm preocupările într-un mod transparent și eficient.

Află mai mult

Modalități de soluționare a neînțelegerilor precontractuale și a disputelor apărute pe parcursul derulării contractului

În timpul contractului de furnizare a energiei electrice, pot apărea neînțelegeri sau dispute. Suntem aici pentru a te sprijini în soluționarea acestora, respectând reglementările în vigoare. Găsește informații detaliate aici despre modalitățile de soluționare disponibile pentru rezolvarea problemelor tale. Ne angajăm să oferim eficiență și asistență în gestionarea acestor situații.

Află mai mult