Clienți casnici - Energie electrică

Dăm energie casei tale, ca tu să pui lumea în mișcare.

Eficiența Energetică  

Economisirea la factura de energie electrică poate fi mai ușoară decât crezi, iar noi suntem aici pentru a te ghida pe acest drum. Descoperă recomandările noastre pentru eficiența energetică și află cum poți evita risipa de energie, economisind astfel la factura ta de energie electrică.

Află mai mult

Drepturi și Obligații

Informează-te cu privire la drepturile și obligațiile tale ca și client al nostru. Suntem aici să îți oferim tot ce ai nevoie să știi pentru a fi mereu bine informat.

Află mai mult

Info Utile

În această secțiune vei găsi răspunsurile la câteva dintre cele mai frecvente întrebări puse de clienții noștri. Așadar, în pagină de info utile poți afla beneficiile pe care le ai atunci când folosești factura electronică, recomandările noastre cu privire la eficiența energetică și nu numai.

Află mai mult

Plafonarea

Plafonarea prețului la energie electrică este o măsură prin care se stabilește un preț maxim facturat, care nu poate depăși valorile impuse de legislația în vigoare. Indiferent de prețul stabilit în contractul tău cu noi, vei plăti prețul limitat la nivelul plafonului stabilit de stat. Pentru a afla mai multe informații despre plafonarea prețului la energie electrică pentru clienții casnici, consultă pagina noastră dedicată acestui subiect.

Află mai mult

Oferta de energie electrică pentru tine

Descoperă oferta noastră standard de energie electrică pentru tine.

Află mai multe despre condițiile ofertei, documentele necesare încheierii unui contract și pașii de urmat pentru a deveni clientul nostru.

Află mai mult