Etică

Energie, pentru un viitor
sustenabil

Responsabilitatea socială corporativă (CSR)

Responsabilitatea Social Corporativă ( CSR – Corporate Social Responsibility) reprezintă o serie de acțiuni non-profit pe care o companie le face în beneficiul comunității din care face parte.

Voluntariatul, donațiile, susținerea educației sau sponsorizările pentru diferite cauze sunt doar câteva dintre exemplele de responsabilitate socială corporativă pe care o companie și angajații săi le pot oferi comunității.

Pentru noi, aceste acțiuni demonstrează faptul că o companie este implicată social și încurajează la rândul ei comunitatea să devină mai responsabilă. Scopurile acestor acțiuni de CSR sunt susținerea, dezvoltarea și dorința de a contribui într-un mod pozitiv asupra societății din care facem parte.

Fundația Premier Energy

Pentru că ne pasă de cei din jurul nostru și pentru că iubim oamenii, am creat Fundația Premier Energy al cărei scop principal este de a ajuta copiii defavorizați din punct de vedere social sau medical și familiile acestora.

Fundația Premier Energy consideră că fiecare copil ar trebui să aibă șansa la o copilărie cât mai lipsită de griji, la un mediu propice unei dezvoltări armonioase, la sprijin și șanse egale.

Creând legătura dintre oamenii dornici să ajute și cei care au nevoie de ajutor, fundația și-a propus să susțină copiii defavorizați, cu scopul de a îndeplini nevoile mici și mari ale copiilor din România.

Descoperă modalitățile prin care poți să contribui și să te alături misiunii noastre, vizitând site-ul nostru, https://fundatiapremierenergy.ro/. Acolo vei descoperi cum poți aduce lumină în viața acestor copii și să ne ajuti să construim un viitor mai bun pentru ei.

Ajutorul are ecou!

Acțiuni

Susținem educația

Suntem conștienți de rolul pe care educația îl joacă în societate, în formarea și dezvoltarea unei persoane. Pentru noi, copiii reprezintă una dintre cele mai bune și sigure investiții pe care le putem face și suntem de părere că viitorul nostru, al tuturor, depinde de aceștia.
Știm deja că școala și educația îi poate ajuta pe copii să se dezvolte armonios, să aibă o viață mai bună și să devină membri responsabili ai societății. De aceea am ales să îmbunătățim condițiile de școlarizare ale elevilor de la Școala Gimnazială Ciulnița, contribuind la lucrările de reparații, întreținere și modernizare ale acesteia.

Susținem educația