DESPRE NOI

Aducem energia de care
ai nevoie

Știm deja cu toții țintele ambițioase pe care Europa și le-a asumat prin Green Deal - reducerea cu cel puțin 55% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în 2030 (Fit55). În cazul României, creșterea ponderii producției de energie din surse regenerabile devine un pilon esențial în scopul atingerii angajamentelor care țin de Pactul Verde european.

România chiar poate deveni un campion al producţiei de energie din surse regenerabile. “Al doilea val” al investițiilor în producția de energie verde a început deja, iar Premier Energy face parte din el. În ultimul an, am făcut achiziții menite să ne completeze activitatea cu componenta de producție de energie din surse regenerabile

În 10 ani de la înființarea grupului Premier Energy, am ajuns să fim una dintre companiile cu cel mai rapid ritm de creștere din Europa de Sud-Est

În 2013 am preluat o companie mică de distribuție și furnizare gaze naturale, plină de probleme. Astăzi suntem cel de-al treilea cel mai mare distribuitor de gaze naturale și al cincilea furnizor din România. Planurile noastre sunt să continuăm să investim în România prin extinderea rețelei de distribuție cu circa 200 de km de conducte noi în fiecare an și prin furnizarea de gaze naturale la cât mai mulți consumatori.

În viitor, ne dorim să devenim una dintre cele mai relevante companii cu activitate în sectorul energetic și de aceea avem o abordare regională atunci când vine vorba de investiții. Premier Energy este prezent în Republica Moldova, unde suntem lider de piață pe distribuția și furnizarea de energie electrică și ne uităm și către alte țări precum Grecia, Bulgaria și Croația.

Încredere

Ne dorim să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, transparență și responsabilitate, fie că ne ești client, partener sau angajat. De aceea, grupul Premier Energy face totul cu onestitate și respect, pentru un parteneriat sustenabil ce va trece testul timpului. Ne asigurăm că vei fi parte importantă din deciziile noastre în fiecare etapă și vei fi mereu la curent cu toate noutățile din domeniu.

Modernitate

Suntem mereu la curent cu tot ceea ce este nou și ne place să facem schimbări care urmează cele mai noi trenduri. Adoptăm tehnologii noi, integrate, și vrem să aducem energia verde cât mai aproape de tine și de familia ta, pentru un viitor mai curat. Acționăm mereu cu responsabilitate față de natură și ne dorim să contribuim la dezvoltarea unui sistem cu acces facil și transparent la informații.

Eficiență

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dorim să atingem obiectivele pe care ni le-am propus într-un timp cât mai scurt. De aceea, căutăm excelența în toate acțiunile noastre, fără a afecta în niciun fel calitatea și siguranța. Ne propunem mereu obiective ambițioase și lucrăm intens pentru a le îndeplini, totul pentru ca tu să te bucuri de energie în confortul casei tale și să regăsești în Premier Energy un partener de încredere.

Siguranță

Obiectivul nostru este să aducem stabilitate în viața ta, fie că ne ești client, partener sau angajat. Știm cât este de important pentru tine să te simți implicat și la curent cu toate noutățile. De aceea, ne asigurăm că aceste principii se reflectă permanent în munca noastra și în serviciile pe care ți le oferim, pentru ca tu să fii mereu în siguranță și să te bucuri tot timpul de confort și de stabilitate.

Avem în prezent în portofoliu atât proiecte “verzi” preluate, cât și greenfield (în curs de finalizare), care produc deja 47 MW. Ne-am setat o țintă ambițioasă de a produce 300-500 MW în următorii cinci ani în România și regional. Astfel, la începutul lui 2022, au fost preluate companiile Ecoenergia și Alive Capital, cel din urmă fiind cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile. A urmat achiziția Energia Mileniului III SA, prin care Emma Capital devine proprietarul proiectului eolian de la Războieni.

Continuăm și în 2023 să dezvoltăm energia “verde” prin achiziționarea parcului eolian de la Nalbant (Tulcea).

Tranziția noastră spre “verde” înseamnă că în perioada următoare vom integra noi proiecte atât în zona de energie electrică, energie verde cât și gaze naturale.