Articole Blog

Premier Energy își continuă activitatea în Șimleul Silvaniei (Sălaj) și dezminte ferm zvonurile conform cărora ar întrerupe operațiunile din zonă

Premier Energy, unul dintre cei mai importanți furnizori și distribuitori de gaze naturale din România, anunță că operațiunile sale în zona Șimleul Silvaniei continuă ca și până acum, fără nici o modificare. Compania ține astfel să dezmintă informațiile conform cărora compania și-ar închide activitatea în zonă. Aceste informații sunt complet false, arată reprezentanții Premier Energy.

Premier Energy îndeamnă clienții să se bazeze doar pe informațiile oficiale furnizate direct de companie, iar în cazul unor nelămuriri, compania le stă la dispoziție pentru orice informație suplimentară.

Premier Energy își reafirmă angajamentul față de comunitatea locală și continuă să ofere servicii de încredere în furnizarea de gaze naturale. Totodată, compania își menține planurile de dezvoltare și de extindere a rețelei sale în regiunea respectivă.

Înființată în 2007, Premier Energy operează ca distribuitor și furnizor pe piața gazelor naturale din România, fiind al treilea mare distribuitor de profil. Recent, a achiziționat CEZ Vânzare, cu un portofoliu de 1,4 milioane de consumatori.