Articole Blog

Cât durează să montezi 1 MW într-un parc eolian în România şi care este situaţia în alte state? Aflaţi de la Iuliana Pănescu, head of treasury, Premier Energy, unul dintre cei mai noi jucători din energie verde, la ZF Power Summit 2022, 22-24 februarie

Iuliana Pănescu, head of treasury, Premier Energy, unul dintre cei mai noi jucători din piaţa locală a energiei verzi, va participa la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, în calitate de speaker.

ZF Power Summit, cel mai important eveniment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, complexitatea contextului în care se desfăşoară dezbaterile determinându-ne, pentru prima dată, să extindem durata evenimentului la 3 zile de dialog, în perioada 22-24 februarie. Evenimentul va putea fi urmărit online pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Ce capacitate nouă în proiecte de energie verde ar putea avea România la finalul acestui an? Cât de pregătite sunt reţelele pentru un nou val de investiţii şi cât de prietenos este mediul local cu noua generaţie de investitori în regenerabile? Aflaţi răspunsurile de la Iuliana Pănescu, head of treasury, Premier Energy, al treilea cel mai mare furnizor de gaze pentru clienţii casnici, un business de 697 mil. lei anul trecut. Recent, compania a intrat şi pe zona de energie verde.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicată în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.

SURSA: ZIARUL FINANCIAR
21 Februarie 2022